ΝΕΟΣ ΟΝ LINE ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Αναρτήθηκε στις 28/09/2023, στην κατηγορία Ενημέρωση Πολιτών

ΝΕΟΣ ΟΝ LINE ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Οι υπηρεσίες Αθλητισμού & Πολιτισμού που παρέχει ο Δήμος μας εκσυγχρονίζονται και θα είναι διαθέσιμες και μέσω του Internet για τους πολίτες. Οι νέες υπηρεσίες θα συμβάλλουν καθοριστικά στην οργάνωση και την μείωση της γραφειοκρατίας στον Δήμο μας.

Έτσι οι εγγραφές στα δημοτικά προγράμματα θα πραγματοποιούνται και online μέσω της εφαρμογής https://demos365menemeni.intellisoft.gr/ ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1 : Επιλέξτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://demos365menemeni.intellisoft.gr/

Βήμα 2 : Συμπληρώστε τα στοιχεία της Αίτησης Εγγραφής Νέου Χρήστη στο δεξί μέρος της οθόνη σας (αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στην «Βοήθεια Εγγραφής»)

Βήμα 3 : Επιβεβαιώστε την Εγγραφή σας μέσα από το e-mail που σας έχει αποσταλεί

Βήμα 4 : Κάνετε «Είσοδο Χρήστη» με το e-mail σας και τον Κωδικό που είχατε ορίσει

Βήμα 5 : Προσθέστε τα προσωπικά σας στοιχεία, τις φωτογραφίες σας και τα στοιχεία των μελών της οικογένειας που θέλουν να κάνουν αίτηση συμμετοχής σε Προγράμματα του Δήμου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν εγγράφετε ανήλικο, πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε τα δικά σας προσωπικά στοιχεία και έπειτα να κάνετε καταχώρηση νέου μέλους. Ανήλικος ΔΕΝ μπορεί να πραγματοποιήσει εγγραφή!

*Βήμα 6 : Κάντε «Αίτηση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα» και ακολουθήστε τα βήματα επιλογής του

*Βήμα 7 : Ανεβάστε τα δικαιολογητικά που σας ζητάει το Πρόγραμμα επιλογής σας

* Σε περίπτωση που την εγγραφή την έχετε κάνει στη γραμματεία της ΚΔΕΔΑΜ ΔΕΝ κάνετε τα παραπάνω βήματα (6 & 7).

Για κάθε Αίτησή σας θα ενημερώνεστε για τη πρόοδο της με email αλλά και μέσα από το προσωπικό περιβάλλον της εγγραφής σας.

Σκοπός μας είναι η αποτελεσματική διαχείριση των ωφελούμενων του Αθλητισμού & του Πολιτισμού του Δήμου αλλά κυρίως η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, μέσω ενός φιλικού περιβάλλοντος ώστε να διευκολυνθούν το συντομότερο δυνατόν, μέσα από ένα πλήθος αιτήσεων, ενεργειών και δραστηριοτήτων.

Πληροφορίες εγγραφών: 2310 725775 & 2310 720555