Αυλαία για τα “Χαλκίδεια 2021”

Αναρτήθηκε στις 17/09/2021, στην κατηγορία Πολιτισμός

Μια ακόμη πανέμορφη λαϊκή μουσική βραδιά με τη Γεωργία Μαρνέλλου στο τραγούδι, τον Στράτο Σιώπη στο μπουζούκι και τον Βασίλη Πλιάκα στα πλήκτρα απολαύσαμε χθες Πέμπτη 16/9 στην Πλατεία Μακεδονομάχων. Ο κόσμος που παρευρέθηκε είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα γνήσιο λαϊκό πρόγραμμαμε ζεστές ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών.

Τα «Χαλκίδεια 2021» ολοκληρώνονται απόψε στις 8:00μ.μ. με μία διαδικτυακή προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Εμμανουήλ Παππάς: η ζωή και το έργο του» από το προφίλ του δήμου στο facebook και από το κανάλι μας στο Youtube. Κλείνουμε τις φετινές εκδηλώσεις με τον ίδιο τρόπο που τις ανοίξαμε. Τιμώντας τους ήρωες της Επανάστασης του 1821 στη Μακεδονία.

Επί τη ευκαιρία της ολοκλήρωσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Χαλκίδεια 2021» ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ευχαριστεί θερμά για ακόμη μία φορά όλους τους καλλιτέχνες που για ακόμη μία χρονιά γέμισαν τις βραδιές μας με μουσική και θέατρο. Ευχαριστούμε επίσης και τους συμπολίτες μας που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις και χειροκρότησαν τους συντελεστές.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης συνεχίζονται και πολύ σύντομα θα σας ανακοινώσουμε την επόμενη εκδήλωση που θα σας ταξιδέψει σε κάποια αυλή… σαν άλλοτε.